Lone Strandsbjerg Baltzer presentation image

Lone Strandsbjerg Baltzer | Lien 7| 7100 Vejle | Telefon: +45 2422 4560 | lone@lonebaltzer.dk

Anbefalinger

Jan Hertz, instruktør og skuespiller
"Lone rammer ind i sagens essentielle kerne med det samme!
Med en både professionel og indlevet situationsfornemmelse går hun straks i gang med at arbejde.
Hun ikke kun arbejder med de eksisterende talenter men videreudvikler og inspirere til det mod der kræves for som medvirkende at yde langt mere. Hvad er Lones specialitet? Jo, hun har udover hele den faglige bagage,- hjerte, sind og menneskeligt overskud som får de medvirkende til at arbejde bevidst mod et lystfyldt højere mål med oprigtig glæde og begejstring!"

Bandet ”A Friend In London” :

Tim Schou, forsanger og sangskriver
"Lone er en eksplosiv og energisk bombe af en sanglærer og underviser på en meget mere levende måde end nogen anden lærer har gjort før. Hun forenkler tingene så selv de mest håbløse forstår hvordan det hele fungerer og hvordan man ved hjælp af hendes meget brugbare teknikker kan nå et nyt niveau og hele tiden bedregøre sig."

Aske Dam, bassist
”Lone er helt vildt nem at arbejde sammen med fordi hun har en fantastisk evne til at gøre de ting man ikke forstår håndgribelige. Hun underviser med stor forståelse af musikken, og tænker ting som jeg aldrig selv ville have tænkt på.”

Sebastian Vinther Olsen, Guitarist
”I Lones måde at arbejde på er der, som jeg ser det, en god balance mellem pædagogisk tilgang til formidlingen og fokus på praktisk udførelse. De ting vi fokuserede på i vores samarbejde var altid det der var relevant for os i situationen, frem for at gennemgå en række emner i henhold til en forudbestemt opskrift. Udover det rent sangtekniske var der også stor opmærksomhed omkring at have de rigtige rammer for at udføre opgaven, især i forbindelse med opvarmningen.”

Esben Svane, trommeslager
”Lone har hjulpet mig til at forstå hvordan jeg kan arbejde med min stemme som et redskab, og bruge, samt kontrollere de forskellige funktioner. Vi har arbejdet med Lone gennem flere måneder, og det er tydeligt at mærke hvordan man har fået et overskud til at synge mere ubesværet. Dertil har jeg lært mikrofonteknik hvilket er meget essentielt, da det kan være svært bag trommesættet i en live-situation. Også når jeg selv er ude som singer/songwriter har Lones undervisning hjulpet mig utrolig meget. Det at synge er blevet meget, meget "lettere". Generelt har det givet mig et kæmpe overskud som vokalist at have været igennem forløbet med Lone, og hjulpet mig til at finde frem til mit personlige udtryk ”.