Lone Strandsbjerg Baltzer presentation image

Lone Strandsbjerg Baltzer | Lien 7| 7100 Vejle | Telefon: +45 2422 4560 | lone@lonebaltzer.dk

Peter Secher Schmidt - Skuespiller & Sanger
"Lones evner som sanglærer kom jeg i berøring med, da jeg fik opgaven som understudy på den mandlige hovedrolle, Jabbadoor (Atlantis 2005). Min sangtræning havde, ved prøvestarten, ligget stille rimelig længe, og jeg havde derfor brug for hjælp til hurtig genoptræning. Den hjælp fik jeg i høj grad af Lone, der med et fantastisk overblik og en stor faglig kompetence fik min sangstemme ind på rette spor i løbet af ganske kort tid. Lone underviser på en meget let forståelig måde, og man er ikke et øjeblik ladt i stikken ude på uforståelighedens marker. Man føler sig tryg i hendes arbejdshænder. Hun er super pædagogisk, og samtidig et meget behageligt og sjovt menneske at være sammen med. Så jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling med på hendes videre færd i livet!"

Bettie Uldal - Musicalartist
Jeg har set og selv erfaret hvordan Lone ved hjælp af enkle teknikker har fået en et helt kor eller solister til at blomstre og opleve sangen glide let og ubesværret. Hun har lært mig meget, og også givet mig modet til at synge, og jeg kan varmt anbefale både hendes teknikker, og hende personligt som lærer."

Linea Skøtt - Sanger
”Det har simpelthen været en fornøjelse at modtage Lones engagement og personlige instruktion og vejledning i komplet sangteknik. Mit behov for læring er blevet mødt til fulde: Lones egen personlighed og evne til at udtrykke sig musikalsk i enhver kvalitet, i improvisation og dynamik er en stor inspiration. Hun demonstrerer teknikkerne live samtidig med at hun sætter ord på, hvad der foregår rent fysisk. Det bedste har nok været at jeg altid har følt mig støttet og bakket og ikke mindst i situationer hvor jeg blev vred på mig selv og mistede modet: Lone lytter og anerkender min oplevelse og hjælper mig straks videre med forslag og konkret instruktion. Uanset hvilket humør jeg var i da jeg kom, gik jeg altid fra sangundervisningen med energi og med følelsen af at have brugt mig selv på en god måde. Og så spiller hun jo godt på klaver til, hvilket giver inspiration og støtte til at fyre den max af! Tak for dit altid nærværende engagement og livsenergi!"

Lars Jensen - Musicalsanger
"Lone S Baltzer har undervist mig i sang og det har åbnet en ny dør for min sang, som jeg troede umulig. Jeg har og kan kun anbefale Lone til sangere, da det hun præsterer er mirakuløst.