Lone Strandsbjerg Baltzer presentation image

Lone Strandsbjerg Baltzer | Lien 7| 7100 Vejle | Telefon: +45 2422 4560 | lone@lonebaltzer.dk

Lisbeth Gejhede - Skuespiller
"I forbindelse med musicalen "Guys And Dolls" på Århus Teater 2003, hvor jeg spillede "Adelaide", var Lone Baltzer sangcoach samtidig med, at hun også medvirkede i forestillingen. På meget få timer fik hun "åbnet op" for min stemme. Jeg kan ikke sige, hvad hun gjorde - hun "tryllede". Hendes begejstring og engagement inspirerede på en sådan måde, at det pludselig blev let at gøre lige præcis det med stemmen, som før havde været fuldstændig umuligt for mig. Hendes talent er af en ganske særlig kaliber. Dels véd hun så meget om stemmen rent teknisk, men hun forstår også, at stemmen skal bruges til at fremstille en karakter (en rolle)."

Zitta de Fries - Instruktør/koreograf
"Jeg har arbejdet med Lone Baltzer som sangcoach på 2 forestillinger. Hun har en fantastisk evne til at overføre instruktørens tanker om rollen, til spilleren/sangerens stemme. Hvad er vigtigere? Og det hele går op i en højere enhed. Og det er helt essentielt at have så lyttende en sangcoach på holdet, for det skaber nemlig den bedste mulighed for at skabe en god forestilling."

Line Krogholm - Skuespiller & Sanger
"Lone har en meget omfattende viden om stemmens forskellige funktioner, og hun er hurtig til at gennemskue og løse de problemer man præsenterer for hende. Tilmed har hun et fantastisk overskud og giver sig tid til at lytte. Lone har også en fantastisk humor hvilket er med til at gøre undervisningen underholdende,for det skal jo være sjovt at synge! Personligt har jeg været meget glad for de timer jeg har haft med Lone. Hun var ikke bare en god underviser men også en utrolig støtte for mig under "Atlantis" turneen. Hun kan varmt anbefales!!"

Lisa Kent - Instruktør/koreograf
She is a very talented performer and is an asset to any production, both on stage as well as off stage as a company member. I would strongly recommend her for a future production."